Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2019 13:58 - Палестински арабски активист призовава за израелски суверенитет в Юдея и Самария
Автор: val19 Категория: Други   
Прочетен: 134 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.06.2019 13:59


Басам Ейд е палестински активист за арабските човешки права, който е изключително критичен към нарушенията на правата на човека на Палестинската автономия. Басам говори на неотдавнашната младежка конференция за Суверенитета. Той знае истината, че арабите в Юдея и Самария получават ужасно отношение от собственото си ръководство и че те са много по-добре под Израелско управление. Както Басам обича да казва: „Палестинците имат много повече достойнство под Израел“. Затова той подкрепя Израел да получи суверенитет в Юдея и Самария. Средствата за масова информация няма да го разгласяват това. Политиците и прогресистите активисти на човешките права няма да публикуват това. По това се познава, че те разпространяват фалшиви новини и са фалшиви активисти за човешки права.

Басам знае истината и той е мразен от организациите за човешки права.

Басам Ейд е основател и директор на базираната в Ерусалим Палестинска група за наблюдение на правата на човека. Преди това той е работил като старши работник в B"Tselem, антиизраелска организация, която се нарича „организация за човешки права“. По време на своите 7 години в B"Tselem Басам е съавтор на проучване, озаглавено „Нито закон, нито правосъдие“ (август 1995 г.), в което се описват нарушенията на човешките права на палестинските служби за превантивна сигурност. За съжаление, B"Tselem, която се гордее като „организация за правата на човека“, никога не се интересувала от разследване или докладване за нарушенията на правата на човека от Палестинската власт. Те се интересуваха единствено от това Израел да изглежда лош, въпреки че Израел третира арабите по най-хуманния начин, много, много по-добре от палестинската власт или от Хамас.

Басам подкрепя суверенитета

Басам е палестински арабин, който разбира истината. Той познава реалността на земята. Той знае ужасите на Палестинската автономия и знае истината за невероятното общество в Израел, за всички хора, включително и за арабското му мюсюлманско население.

Той не се срамува да казва ясно, че най-доброто, най-хуманното бъдеще за арабите в Юдея и Самария е да бъдат под контрола на Израел, а не под палестинската власт.

Ето защо Басам е поканен да бъде гост-лектор на младежката конференция за Суверинитет. Важно е за всички младежи да чуят истината и от един арабин, който разбира и познава истината.





Тагове:   Израел,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: val19
Категория: Други
Прочетен: 67490
Постинги: 100
Коментари: 46
Гласове: 55
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930